Terminaltraktor til brug i lufthavne

Terminaltraktoren kaldes også for terminaltrækkeren, og anvendes primært i terminaler, lufthavne, havne og andre lignende industrielle områder.

En terminaltraktor er et effektivt kvalitetskøretøj der er skabt til at køre med tunge læs. Terminaltraktorer fra kvalitetsmærket MOL er skabt med henblik på truck førerens komfort og sikkerhed, så der sker så få ulykker som muligt.

Terminaltraktoren anvendes til transport af løstrailere, påhængsvogne, skiftelad og eksempelvis også containere med gods. I lufthavnen og på havnene er der ofte masser af tungt gods og materiel, der skal flyttes fra terminal til terminal.

Terminaltraktor til leje i Danmark

Har du ikke lyst eller mulighed for at købe eller anskaffe en ny terminaltraktor, så kan du med fordel leje en terminaltraktor – så bliver det altså ikke smartere og nemmere! Hos danske Protruck, som forhandler et stort udvalg af kvalitetstrucks, kan du ikke kun erhverve en ny eller brugt truck, du kan også leje en truck – og herunder også en terminaltruck. Det kan også være at din virksomhed pludselig har fået et akut opstået problem, eller måske er der opstået et midlertidigt behov, hvor du skal have fragtet tungt gods.

Når du lejer en terminaltraktor, kan du klare arbejdsopgaverne uden du behøver købe en terminaltrækker der er helt ny. Og du kan være helt på den sikre side; En lejet terminaltrækker fra Protruck er efterset og du bestemmer selvfølgelig selv, hvor lang tid du vil leje terminaltraktoren. Det kan være lige fra en enkelt dag til et par måneder, eller hvad du har behov for.

Kør på ramper med terminaltraktoren

En terminaltraktor kan uden problemer køre på ramper og lignede, manøvrere under kraner på havnefronten, manøvrere rundt mellem fly og terminalarbejder i lufthavnen, eller køre ombord på skibe med gods. Det kan du nemt gøre, da producenten MOL har stort fokus på funktionalitet og komfort. MOL terminaltraktorer er resultatet af flere årtiers udvikling på at nå frem til de terminaltraktor modeller, de i dag producerer. Terminaltrækkeren trækker uden problemer de tunge læs der er behov, mens føreren sidder bekvemt i førerhuset.

Terminaltraktorer fra MOL er af virkelig høj kvalitet og funktionalitet i både konstruktionen, designet og teknologien. Alt sammen noget, du kan mærke, når du sidder i maskinen og betjener den.

Køb en billigere terminaltraktor

Er du ikke helt klar til at investere i en fabriksny terminaltraktor, men vil du gerne eje en, fremfor at leje en, så køb en brug terminaltraktor.

Du kan både finde fabriksnye terminaltraktorer til salg, som er klar til at transportere gods og varer. Med en brugt terminaltraktor får du stadig en kraftfuld truck, der trækker løstrailere, skiftelad og containere – også med indhold – da alle brugte terminaltraktorer bliver efterset og sat i stand inden de sættes til salg. Når du køber en brugt terminaltraktor får du en truck til en fornuftig pris, så du kan spare lidt på firmakontoen.