Spar på ryggen og øg arbejdsglæden med en løftevogn

På mange arbejdspladser er tunge og gentagende løft en fast del af dagligdagen. De mange løft er simpelthen ikke til at komme udenom i en produktion eller på en byggeplads, hvor diverse emner skal løftes op og ned i forbindelse med arbejdet eller for at komme til og fra en byggeplads.

De mange løft vil ofte foregå i ubekvemme arbejdsstillinger, og når der skal løftes meget hver dag over lange perioder, er det noget, som virkelig slider på kroppen hos dine medarbejdere. Det er et slid, som i sidste ende kan lede til arbejdsskader og lange sygemeldinger, mens tunge løft i ubekvemme stillinger også har en negativ effekt på den daglige arbejdsglæde.

Derfor er det naturligvis en god investering af købe diverse løfteudstyr til din virksomhed, hvor tunge løft er en del af dagligdagen. Her er bl.a. en løftevogn helt essentiel, da den kan løfte tunge emner op i en mere behagelig position til gavn for arbejdsstillingen.

Øget effektivitet på arbejdspladsen

En løftevogn eller et løftebord fungerer ved, at tunge objekter placeret på en bordplade, som medarbejderen herefter kan løfte ved hjælp af eksempelvis et elektrisk liftsystem, så det tunge objekt kommer op i højere højde.

På den måde har medarbejderen nemmere ved at betjene objektet, hvis det eksempelvis skal repareres eller arbejdes på, og medarbejdere slipper for at løfte det tunge objekt op på et separat arbejdsbord langt væk.

På den måde er en løftevogn med til at øge effektiviteten på arbejdspladsen, da det altid bliver nemt at få ting op i en ønsket højde i forbindelse med produktionen.

Det samme gælder i forbindelse med lager, hvor en løftevogn kan hjælpe til at få tunge objekter ned fra højden. Her køres løftevognen hen til eksempelvis en hylde og justeres til den relevante højde, hvorefter tunge objekter nemt kan skubbes ud og køres ned til gulvet.