Reachtruck til de smalle gange

Driftssikre reachtruck med sidelæns førerhus

Uniktruck har et stort udvalg af driftssikre reachtruck. En reachtruck er speciel, fordi den har sidelæns førerhus, som gør, at en reachtruck ikke fylder særlig meget, og at føreren har det mest optimale udsyn. Af samme årsag kan reachtrucken også komme rundt på små områder og smalle gange. Det sidelæns førerhus gør, at du som truck fører har optimalt udsyn til at se, hvad der foregår bag reachtrucken. Det giver en sikkerhed for truck føreren, at der mere frit kan køres rundt. Reachtruck er skabt til at løfte paller op i højden, samtidig med du skal have fuldt styr over situationen. Uniktruck har både reachtruck til almindelige lagre og pallegange, samt reachtruck beregnet til fryserum.

Eltruck – når det skal være grønt

Eltruck er både miljøvenlige, driftssikre, lydsvage og forurener ikke. Eltruck er meget robuste, selvom de kører på el – sørg blot for at have eltruck opladet, så er den klar til at løfte, stable og flytte.

Eltruck forurener ikke det indendørs klima, og samtidig er den meget lydsvag, sammenlignet med en truck der kører på diesel. Det giver arbejdsglæde hos medarbejderne, der kan arbejde i et rent arbejdsmiljø, samtidig med at de ubesværet kan konversere under arbejdet, uden de skal råbe eller bekymre sig om støjgener i længden.

En eltruck kommer en sublim komfort og et brugervenligt kontrolpanel som også bidrager til at give glade truckførere.

Hyster truck

Hvis du er interesseret i en truck af højeste kvalitet, så skal du kigge efter en Hyster truck. Hyster er amerikansk men Hyster truck bliver i dag også produceret i Europa, så de lever op til europæiske markedskrav og sikkerhedskrav. Hyster truck var nogle af de første på markedet, og det har givet mange års erfaring fra Hysters side, med at producere de allerbedste truck. Derfor er en Hyster truck et symbol på kvalitet, også i dag.