Spar penge med den rette kran

Der kan være mange penge at spare, når man vælger at leje en kran i stedet for at eje. Det kan nemlig være en dyr indgangsbarriere, når man skal investere i en maskinpark, og så er det også meget mindre fleksibelt, idet man selv skal sørge for bl.a. vedligehold, udskiftning og udvidelse af tilbehørspakke og så videre. Når man skal leje en kran, handler det dog om at vælge den rette kran – den kran, der passer perfekt til dine behov. Vi har i denne artikel fokus på nogle af de mest populære kraner, så du kan finde den perfekte kran til dine behov og spare penge samtidig.

Bæltekran

En bæltekran kan bruges til meget varierende opgaver og kan klare selv tunge byrder. Den har nemlig en stor løftekapacitet og tilmed en stor løftehøjde. En bæltekran kan også stilles op på meget kort tid og er også meget sikker. Den passer perfekt til konstruktions- og montageopgaver, hvor der skal foretages løft uden støtte, som f.eks. hejs og montage af bl.a. altaner, ventilationsanlæg, kviste og meget mere.  Den er ideel, når der skal hejses og løftes mange forskellige byggematerialer på en byggeplads.

Tårnkran

En tårnkran er en meget omkostningseffektiv kran, især når der er tale om en mobil tårnkran. Den kræver nemlig kun én enkel person til både opstilling og betjening. En tårnkran er også en meget alsidig kran med høj kapacitet – og den kan fås med en masse forskellige tilbehør, så kranen kan tilpasses den enkelte opgave. Det kan f.eks. være pallegafler, mandskabskurv og wirer og en masse andet, og det betyder, at tårnkranen er et godt valg til bl.a. boligkonstruktion, tagdækning og mange andre byggeprojekter.

Lastbilkran

En lastbilkran giver mulighed for både transport og stærke løft. Her er kranen nemlig monteret på en lastbil, og der er derfor ikke behov for at sørge for transporten af kranen. Kranen kan altså hurtigt være fremme på byggepladsen, da den må køre på de offentlige veje helt uden tilladelse. En lastbilkran er også en kompakt og praktisk kran, da den kan klare en masse forskellige opgaver på meget lidt plads. Den har også sin egen kontravægt, og det gør det nemt at starte på diverse arbejdsopgaver.

Spieringskran

En spieringskran er lidt af en superkran. Den er både mobil, hurtig at opstille og kan klare selv meget tunge løft. En spieringskran kan faktisk være klar til arbejdet på bare 30 minutter – og den kræver også kun en enkelt person til betjening. Kranen har også egen kontravægt og et udlæg på hele 60 meter. Den er derfor den ideelle løsning i bygge- og anlægsbranchen, hvor der er behov for en mobil løsning, der både kan klare en stor rækkevidde og stor styrke.

Har du brug for en kran? BAS KRANER tilbyder leje af kraner til gode priser.