Gaffeltruck eller eltruck?

Gaffeltruck eller eltruck? Eller er en terminaltraktor måske den rette truck til jer? Det kan være svært at finde ud af, hvilken truck, der passer bedst til virksomheden. Det handler selvfølgelig om hvilken opgave, jeres truck skal løse, og om der er nogle specielle hensyn, I gerne vil tage for virksomheden – såsom om jeres truck skal være miljøvenlig.

Eltruck – truck uden fossile brændstoffer

Tænker I grønt i virksomheden? Så vælg en eltruck. Eltruck kører helt uden fossile brændstoffer, og I kan derfor gå forrest i klimakampen, ved at vælge en eltruck.

Det er dog ikke kun den grønne profil der er fordelagtig ved en eltruck. Den kan også køre ind og ud af haller og lagerbygninger, uden I skal tænke på om indendørsklimaet bliver luftforurenet.

Der er regler for indendørs ventilation når der køres med truck på gas eller diesel indendørs. Den del skal du ikke bekymre dig om med en eltruck.

Gaffeltruck til udendørs kørsel

Gaffeltruck findes i mange varianter – de kan køre på gas, diesel eller el. Fælles for alle gaffeltruck, er at de er meget robuste og driftssikre, og har førerens sikkerhed i højfokus. Det giver en sikkerhed for gaffeltruck føreren, uanset om det køres på ujævnt underlag, eller hvis der køres på glatte og våde pladser. Kontravægten, som er indbygget i alle truck, er nemlig med til at stabilisere det tunge gods.

Truck

Protruck har et stort udvalg af alle typer truck til dansk erhverv – også til de mere krævende nichevirksomheder. Hop ind og kig på deres udvalg, hvor du kan se endnu mere om de forskellige kvalitets truck.

Terminaltraktor

En lidt anden form for truck er en terminaltraktor. Terminaltraktor kaldes i nogle sammenhænge også for en terminaltrækker, men er det samme som en terminaltraktor.

Kendetegnet for alle typer af de terminaltraktorer, du kan finde hos ProTruck, er at de alle er høj kvalitets truck. Funktionaliteten i hele maskinen fra konstruktionen til designet og teknologien bag er noget, du som truck fører, kan mærke, når du sidder i terminaltraktor og betjener den.