Vi guider dig til at vælge den bedste borehammer

borehammer-carl-ras-vaerktoej

Hvilken borehammer skal jeg vælge?

Hvis du leder efter en kraftfuld borehammer, der ikke kræver en ledning, er Makita DHR171Z det perfekte valg. Med sit 18-volts batteri leverer denne maskine masser af kraft til at få arbejdet gjort. Desuden leveres den med vibrationsdæmpende gummi for at reducere træthed.

Hvornår skal du bruge en borehammer?

Leder du efter et værktøj, der kan hjælpe dig med at bore gennem beton, sten og hårde mursten? Så har du brug for en borehammer! Dette kraftfulde værktøj kan også bruges til at bryde fliser og beton ned og til at lave store huller i murværk. Det er dog ikke kun for bygningsarbejdere – borehammeren er også perfekt til gør-det-selv-entusiaster. Så hvis du har planer om at iværksætte et boligrenoveringsprojekt, skal du sørge for at have en borehammer ved hånden!

Hvad er forskellen på en borehammer og en slagboremaskine?

Leder du efter en kraftfuld maskine, der nemt kan bryde igennem beton og mursten? Så skal du ikke lede længere end til borehammeren. Dette fantastiske værktøj er mere kraftfuldt end en slagboremaskine, hvilket gør den perfekt til alle de borebehov, du måtte have. Vær forsigtig, når du bruger borhamre på mursten, da de er mere skrøbelige end beton.

Er der forskel på SDS og SDS-Plus?

SDS-Plus og SDS-Max er de to varianter der findes i fæstet. De to varianter minder meget om hinanden i udførelsen, dog ligger den største forskel i størrelsen. Til langt de fleste gør det selv-opgaver er en borehammer med SDS-Plus-fæste helt fint.