DIT FRÆSEJERN DIN SUCCES

fraesejern-carl-ras-vaerktoej

CMT fræsejern med øje for detaljen

CMT fræsejern er resultatet af omhyggelig forskning og udvikling med fokus på kvalitet og detaljer. Du finder ikke en mere raffineret eller præcis fræser på markedet. Med CMT fræsejern kan du stole på, at du får et værktøj, der vil gøre dit projekt til en succes. CMT laver fræsejern og overfræsebor med den største omhyggelighed, innovation og teknologi, som involverer flere tekniske processer.

Overfræser til gør-det-selv projekter

Fræsejernet er det perfekte værktøj til både professionelle håndværkere og gør-det-selv-folk. Med ubegrænsede muligheder er hver fræser skræddersyet til en specifik opgave, så du kan skabe ethvert projekt, du kan forestille dig.

Står du og mangler et fræsejern?

Et fræsejern er et uundværligt værktøj på ethvert værksted. Der findes to typer fræsejern: en fræser med kugleleje og en fræser uden kugleleje. En kuglelejefræser har også et andet navn, som er en kantfræser. Dette kaldes det, fordi det kun kan bruges til fræsning langs en kant, hvor fræsere uden kuglelejeudstyr kan dyppe overalt i et emne. Du kan finde fræsejern, der kan bruges til at skære riller i mange størrelser.