Gå ikke ned på køkkenudstyr

På fredag kommer dine venner forbi til aftensmad, du har inviteret kæresten på hjemmelavet middag, eller du har bare lyst til at bage en lækker kage, som du vil dele med din veninde eller mor.

Sørg for, at du har, hvad du skal bruge, så du ikke stresser rundt i køkkenet og finder alternative løsninger. Med disse råd kan du sørge for, at alt står klar, når de træder ind af døren.

Til middag hos – dig

Du kan allerede næsten smage den lækre oksesteg i ovnen med stegetermometeret i siden, så du har styr på den. Men er du klar til at skære den ud? Det er ikke nemt med en sløv kniv, uanset hvor mør sousviden har gjort den. Investér derfor i nogle skarpe knive fra fx Knivblokken.dk.

Står der i stedet bøffer på menuen, kan du mørne dem ved at banke dem lidt med en kødhammer. Giv dem et pift af hvidløg med din hvidløgspresser.

Brug et ovnfast fad til flødekartoflerne eller de ovnbagte kartofler. Læg fint salatbestik ned i din lækre, hjemmelavede salatblanding.

Så er der serveret!

Den store hjemmebagedyst

Forklædet på, opskriften på den lækreste chokoladekage på bordet, og frem med ingredienserne. Så er du klar. Hvis du altså har en håndpisker eller har opgraderet den til en bage- eller røremaskine. Hæld dejen ud i en bageplade, som du selvfølgelig har i forskellige størrelser, og sæt kagen i ovnen på 180 grader.

Hvis du er den kreative type i festhumør, så kan du dekorere din lagkage med den kendetegnende, cremede flødeskum. Ved at få fingrene i en flødesprøjte, kan du nemmere styre dine dekorationer.

Med mel på kinderne og en bagepensel strygende over de runde deje på bagepladen er du ved at være klar. Husk grydelapperne, når du tager de lune boller ud af ovnen.

Vi elsker udstyr til enhver anledning. Bon appetit!