Udnyt dit depotrum optimalt

depotrum

Ligner det mest et stort uorganiseret kaos, når du kigger ind i dit depotrum? Og har du svært ved at finde en løsning på, hvordan du kan få plads til alle dine ting?

Du kan med stor sandsynlighed udnytte dit depotrum langt bedre end du gør. Her på siden har vi samlet en række tips og tricks. Læs med og lad dig inspirere.

Hvor stort bør et depotrum være?

Hvis du bor et sted, hvor der i forvejen er indbygget et depotrum, er du naturligvis ikke selv herre over størrelsen på rummet.

Alt andet lige får du her målene for, hvor stort et rum til opbevaring bør være, hvis der skal være plads nok til alle dine ting. Disse mål kan du også tage med i dine overvejelser, hvis du skal leje et depotrum.

Som tommelfingerregel siger man, at depotrummet skal fylde cirka en tredjedel i kubikmeter af dit hjems samlede kvadratmeter. Det vil sige, at hvis din lejlighed for eksempel er 45 kvadratmeter bør dit depotrum være omkring 15 kubikmeter.

Uanset om dit depotrums størrelse matcher din boligs mål, er der nogle simple råd, der er vigtige at tage med, når du skal i gang med at omorganisere. Dem får du her.

Hvad koster et depotrum – Find svaret her

 

Sådan stiller du bedst dine ting i depotrummet

Først og fremmest bør du overveje, om der er nogle ting, du ikke skal bruge foreløbigt. Disse kan med fordel placeres nederst og bagerst i rummet.

Herefter er det blevet tid til at indstille din hjerne på at tænke tredimensionelt, så selv et højt og smalt depotrum kan blive udnyttet helt optimalt.

 

Her har vi oplistet vores bedste tips: 

  • Placér tunge ting nederst
  • Stabl skrøbelige ting som glas eller lignende øverst
  • Stil sofaer, reoler og sofaer på højkant
  • Stil bogreoler ind mod hinanden, så du kan stable oven på dem
  • Stabl stole på hinanden (husk at lægge beskyttelseslag imellem)