Sådan sparer du penge og tid på din renoveringsopgave

Spar penge og tid på din renoveringsopgave

Nogle renoverings- eller byggeprojekter i hjemmet kræver kun, at du skal i kontakt og samarbejde med ét enkelt firma. Skal du for eksempel have malet huset indvendigt, kan et godt malerfirma hjælpe dig i mål med sådan en opgave. Vil du derimod gerne have opsat nye vægge eller lavet loft til kip, er det en tømrer, du skal have fat i. Det er enkelt, nemt og praktisk, og du ved allerede på forhånd, hvilken slags firma du skal have fat i. Men hvad nu, hvis du gerne vil have udført forskellige typer af håndværksarbejde?

Nogle firmaer løser flere håndværksopgaver

Der findes firmaer, som kan løse flere typer af håndværksarbejde på én og samme gang. Det gælder f.eks. Rødgaard Byg, der er et kombineret tømrerfirma og malerfirma. Går du med overvejelser om at få udført flere ting i hjemmet, er det helt sikkert smart at få disse klaret af ét firma og i samme ombæring. Så skal du ikke igennem det uundgåelige byggerod mere end én gang. At bruge et firma, som har flere kompetencer i huset, har altså nogle klare fordele – især for dig som kunde.

Du får et bedre tilbud

Selvom prisen ikke er altgørende for, hvilket firma du vælger til at løse en bygge- eller renoveringsopgave, så betyder den alligevel meget – især med stigende priser på materialer og håndværkere. Derfor er det også godt for end privatøkonomi og humør, hvis man kan spare penge undervejs i projektet – og det kan man helt sikkert. 

Skal du eksempelvis have opsat nye vægge og lofter og efterfølgende malet, så alt fremstår pænt, er det praktisk, hvis opgaven kan løses af det samme firma. For det vil helt sikkert medføre, at du får et tilbud med en større besparelse, end hvis du fik to separate tilbud fra et malerfirma og et tømrerfirma. 

Bedre arbejdsgang og slutresultat

Når kun ét firma skal stå for alt det håndværksmæssige arbejde, vil det sikre en bedre arbejdsgang og dermed også et bedre slutresultat. Når flere forskellige firmaer og håndværkere skal i spil til et bygge- eller renoveringsprojekt, er udfordringen nemlig ofte at få alle opgaver koordineret, planlagt og udført på den bedste og mest effektive måde. Og det kan i sidste ende koste dig penge.

Vil du gerne have hjælp til et bygge- eller renoveringsprojekt i hjemmet, der f.eks. kræver både en tømrer og en maler, er det derfor smart, hvis ét firma kan varetage dette – fremfor at du skal holde kontakten med to firmaer.