Tilføjelser til godt arbejdsmiljø på byggepladsen

Hvis man er i byggebranchen, så ved man, hvor stort og omfattende et byggeprojekt kan være. Det kan strække sig over lange perioder og kræver stor bemanding. Derfor er arbejdsmiljøet vigtigt, så der er sat de rette rammer for en god byggeplads. Læs her og få et par tips til gode tilføjelser.

Faciliteter til arbejderne

Til store byggeprojekter kan det nogle gange være nødvendigt, at en del af teamet kan overnatte i nærheden af eller på byggepladsen. Er det ikke en mulighed rent praktisk eller økonomisk, kan det være en god idé at opsætte skurvogne til midlertidig beboelse. Det kan være skurvogne med muligheder for bad og overnatning eller en skurvogn med kantine, så det er lettere for alle at få mad til den lange arbejdsdag. På nogle byggepladser kan det faktisk også være rart med nogle skurevogne, der kan benyttes til opbevaring af forskellig slags. Du kan se her for mere info om skurevogne hos FOCUS Moduer A/S.

En god løsning, som virkelig kan bidrage til det gode arbejdsmiljø på byggepladsen, er at lave en hyggelig opholdsstue inde i en skurevogn. Det skal gerne være et sted med nogle sofaer, måske en radio eller et tv og helst også en kaffemaskine, så man kan slappe af sammen i pausen eller efter fyraften og styrke det sociale fællesskab med sine kollegaer.

Gode rammer til kontoret

Det er også nødvendigt at have et sted til administration og møder, når man arbejder på en byggeplads. Nogle gange kan det nemlig godt blive upraktisk, hvis der er for langt til det nærmeste kontor, så en god løsning er her at opstille et kontor på selve byggepladsen. Med modulbyggeri kan man få et byggepladskontor, der er fleksibelt, og som tilbyder godt indeklima og moderne faciliteter med IT- og netværksinstallationer. Så kan der afholdes vigtige møder i gode rammer.