Sikkerhed i fremtidssikrede byggerier er et stort fokus

I dag mere end nogensinde er sikkerhed og kvalitet i højsædet, når forskellige bygningskonstruktioner skal udarbejdes. Simpson Strong-Tie har mange års erfaring med fremstilling af bygningsbeslag, og har indenfor de seneste år udviklet bygningsbeslag til tagkonstruktioner. I deres sortiment til vindafstivning tilbyder de et Wind Secure Kit til ubrudte tagflader, hvor der er materialer til montering på overside og underside af ubrudte tagflader. 

Det øgede krav til sikkerhed har også haft sin indflydelse på byggebeslagene, som skal gennemtestes og fortsat være af høj kvalitet, da elementerne og fundamenterne skal være langtidsholdbare. 

Kvalitets bygningsbeslag til den danske byggebranche 

Bygningsbeslag er alt lige fra vinkelbeslag i rustfri til bjælkesko, hvilket giver et kort indblik i hvor mange forskellige muligheder der er indenfor byggeri. Mulighederne er uendelige.  

Ved anvendelse af stærke forbindingsled i dit byggeri, opnås et stærkt fundament. I mange årtier er der produceret bygningsbeslag til den danske byggebranche. Beslagene anvendes til bærende konstruktioner, skal helst være af høj kvalitet og styrke, da det har en betydning for den overordnede holdbarhed i projektet. 

Ved udendørs arealer, eller områder udsat for fugt og kolde temperaturer, kan det være en god løsning at anvende rustfri søm og skruer i arbejdet med bygningskonstruktioner. Skruer af forskellig art bliver brugt til flere typer bygningsbeslag. Og det er vigtigt at bruge skruer specielt udviklet til træ, beton eller andet. Et overordnet overblik over byggeriet skal minimere fejl og forkert brug af materialer undervejs i et projekt. Det færdige resultat skal gerne opfylde krav, restriktioner og have den maksimale holdbarhed. Dagligt er der gang i en masse byggerier verden over, og kravet til sikkerheden og kvaliteten vil kun stige med tiden.