Byg din forretning op med sikre IT-løsninger

Som organisation eller virksomhed kan det være svært at tage springet til at omlægge sin it struktur. Med Microsoft 365 er der brede systemer, som let kan justeres op og ned for at ramme de omkostninger, som kan passe ind i virksomheden. Migrering til skyen er en proces man som virksomhed skal tage imod for at komme enhver trussel til livs, og for ikke at være nervøs for at skulle dele data på tværs af afdelinger, til andre medarbejdere, leverandører eller kunder. 

Som nævnt tidligere behøver organisationer ikke at bekymre sig om applikationens livscyklus eller kontraktvilkår, da de kan betale, efterhånden som de går for vigtige cloud-funktioner og drage fordel af opdateringer, efterhånden som de bliver tilgængelige. Virksomheder kan få adgang til de nyeste og bedste teknologier med det samme uden at skulle underskrive ufleksible, langsigtede kontrakter.

Konsolider datacentre med smart migrering til skyen 

Takket være kraften ved cloud computing behøver virksomheder ikke længere at administrere deres egne lokale datacentre. IT-ledere kan outsource backend-ansvar til tredjeparts cloud-udbydere og omfordele ressourcer til aktiviteter af højere værdi. Derudover kan organisationer konsolidere driften og distribuere adgang til cloud-tjenester efter behov og dermed øge virksomhedens effektivitet. Det giver en mere flydende og automatiseret sammenhæng mellem virksomhedens forskellige afdelinger, og uanset om den enkelte medarbejder sidder på hjemmekontor, eller er ude på en opgave, kan de let og enkelt dele værdifuld data med resten af virksomhedens ansatte. Med en cloudsikret dataplatform er fejl og forkert data ikke en mulighed, og du får lettere adgang til den nødvendige data, lige når du skal bruge den. 

Aktiver digital transformation med Microsoft 365 Governance

Mange organisationer gennemgår digital transformation for at skabe øget værdi ud af eksisterende aktiver. På grund af de seneste fremskridt inden for cloud migrering kan ledere digitalisere mere kernefunktionalitet, herunder CRM, SAP, dataanalyse og mere. Med Microsoft 365 Governance skaber du en fremtidssikret løsning for dine medarbejdere. 

De, der migrerer væk fra ældre teknologier, kan øge produktiviteten af ​​deres arbejdsstyrker, innovere og låse op for nye indtægtskilder sammenlignet med deres kolleger. Når du først er på skyen, er mulighederne stort set uendelige.

Fremskynd vækst med værdifuld indsamling af data 

Teknologi er vigtigere end nogensinde, når det kommer til organisatorisk vækst, hvad enten det er gennem organisk ekspansion eller fusioner og opkøb. Virksomheder i skyen kan nemmere integrere nye opkøb til eksisterende platforme. De kan også skalere hurtigt med efterspørgslen ved hjælp af automatisk skaleringsfunktionalitet og fleksible dataadministrationstjenester. It-sikkerhed er vejen mod en bedre fremtid.