Skal jeg vælge nyt tag eller tagservice?

Det er vigtigt, at du har et godt og holdbart tag. Taget er nemlig ét af de vigtigste elementer, når du gerne vil have et hus der er tørt og lunt – og hvem vil ikke det?

Hvis du synes, at det virker lidt dyrt med et helt nyt tag, er det muligvis ikke nødvendigt. Ofte kan det nemlig være nok med en grundig tagservice. På den måde kan du også spare en del penge. Læs mere på Dansk Tagservice, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal have nyt tag eller tagservice.

Hvis du gerne vil have et nyt tag

Der kan være mange gode grunde til, at du gerne vil have et nyt tag. Måske er dit nuværende tag helt slidt ned? Eller måske har du malet huset i en ny farve og vil derfor gerne have en anden slags tag?

Hvis dit tag er meget gammel, kan det ofte bedst svare sig med et helt nyt tag. Det giver dig også mulighed for at vælge lige præcis den type tag, som du gerne vil have.

Hvis du gerne vil have tagservice

Hvis du har et nyt tag, som du overvejer at udskifte, kan det i mange tilfælde være en god idé med en kyndig tagservice i stedet. På den måde får du altså udbedret dit eksisterende tag i stedet for at få lagt et spritnyt et. Som udgangspunkt kan du godt nøjes med tagservice, hvis dit tag ikke er ældre end 15 år.

Hvis du er tvivl om, hvad du skal vælge

Ved du ikke, om du skal vælge nyt tag eller tagservice? Hvis du er meget i tvivl om, hvad du skal vælge, kan det være en god idé at få en professionel til at lave en konkret vurdering. I så fald har du mulighed for at få en professionel tagdækker ud og vurdere dit tag. Mange tagfirmaer tilbyder dig at lave en uforpligtende og gratis vurdering, hvis du er i tvivl.

Hvilken slags tag skal jeg vælge?

Hvis du beslutter dig for, at du gerne vil have et nyt tag, skal du selvfølgelig tage stilling til, hvilken type tag du gerne vil have. I Danmark anvendes der typisk ét af de følgende materialer:

  • Skifer
  • Tegl
  • Beton

Hvilken af materialerne du bør vælge, kommer primært an på din personlige smag og dit budget. Uanset hvilket materiale du vælger, vil der nemlig være både fordele og ulemper ved valget. Derfor er det også helt op til dig, hvad du selv mener, er det bedste valg.

Hvis du gerne vil have bæredygtig energi

Når du skal have nyt tag, har du også mulighed for at få bæredygtig energi i samme ombæring. Du kan nemlig vælge at få integreret solceller, når du skal have nyt tag.

Solcellerne omdanner solens energi til strøm, som du kan anvende i din bolig. Derfor er det også et fremragende valg, når du gerne vil spare på energiregningen og hjælpe miljøet.