Hvordan passer du på dit badeværelse?

Det er vigtigt for holdbarheden på dit badeværelse, at du passer godt på det.

Hos www.flottebade.dk finder du et stort udvalg af produkter til rengøring og vedligeholdelse af dit badeværelsesinteriør.

Daglige tips.

Der er flere småting, som man blot, ved at huske i det daglige, kan gøre vedligeholdelsen langt nemmere.

Sådan noget, som at tørre sin glasbrusevæg og brusearmatur af efter brug… det er nogte, som tager ganske få sekunder, men som har stor betydning, da vandet ikke får lov at tørre ind og efterlade kalkpletter på overfladen.

Luft godt ud og sørg evt. for at I har en ventilator, som kan kører efter at i har badet. Ikke kun imens i tager bad.

Brug toiletbørsten! Det lyder som noget man hører fra sin mor. Men hun har ret! Der er lang nemmere at gøre toilettet rent og man skal ikke gøre det så ofte, hvis man sørger for at bruge børsten.

Også et badekar, kan med fordel tørres at, når man har brugt det. Det kan forhindre at der bliver en mørk kant, der hvor vandlinjen stopper. Smør afløbsproppen med et smøremiddel en gang imellem.

Har du st spabad, så brug altid klor tabs til rensning af karret, hver gang det har været i brug. Det gør det nemmere at rengøre karret, men sikre også en god hygiejne, hvilket har stor betydning for sundheden at det er renset for bakterier, når I sætter jer op i det næste gang.

Generelle råd

Tjek; hængsler på låger! Perlatorer / filtrer, på armaturer! Afløb for snavs og hår! At toiletsæder fungerer ordentligt og sidder fast! At toilet og armaturer ikke løber! At afløb er tæt under vasken og badekar!

Første gang du bruger et nyt rengøringsprodukt, kan det være en god idé, at afprøve det på et mindre synligt sted, for at se, hvordan overfladen tager imod det. Nogle universale rengøringsmidler er nemlig så skrappe, at de kan gøre mere skade, end gavn.

Har du produkter i specielle overflader, som solid-surface, top-solid, børstet stål, eller messing, vil vi anbefale, at du bruger et rengøringsmiddel, som er beregnet til den pågældende overflade.