Er din entré klar til gæster?

De fleste har brugt tid og ressourcer på at indrette deres stue, og tænkt over hvordan tingene ser ud. Det er de færreste, der har brugt samme tid og omtanke på at indrette deres entré. Det er lidt ærgerligt, fordi det er her, gæsterne får deres første indtryk.

Entréen er typisk ikke ret stor. Der er ikke meget lys og ikke meget gulvplads. Hvis du er lidt kreativ, så kan du indrette din entré på en smart og personlig måde.

Vis din personlighed

Hvis entréen er lille, er det vigtigt, at den er pæn og ryddelig, og der ikke er så mange ting. Så en oplagt mulighed for at sætte et personligt præg handler om, hvordan du udnytter væggene.

Det kan være, du har et særligt maleri eller foto, måske endda dit eget værk. Det er også en mulighed at præsentere din familie, ved at hænge et familieportræt op, så bliver gæsterne mødt af husets beboere på en anderledes måde.

Flere tips

Det er en god idé at sætte ekstra lys op, så der ikke bliver for mørkt, men at det er lyst og venligt. Du kan også skifte din facadedør, da der findes mange døre med28 glas, og på den måde få mere naturligt lysindfald. En lille smart og lukket reol, til at opbevare sko i, vil hjælpe med at holde entréen ryddelig. Måske kan du finde en smart knagerække, så overtøjet hænger på væggen. Det er ofte bedre end en stumtjener, der fylder og ser mere rodet ud.

Et spejl kan også bidrage til, at rummet opleves større og mere luftigt. Det er praktisk, når du selv skal ud af døren, så kan du med et hurtigt blik se, om alt er i orden. Spejle kan man få i mange forskellige former og størrelser, så også her har du mulighed for at vise særpræg og personlig stil.