Derfor bør din boligforening sørge for god viceværtsservice

Bor du i en boligforening hvor i har mange trappeopgange og andre ting der skal holdes rene? Det kan også være at der hører en del grønne områder med til jeres boligforening? Så kan det være en god ide, at sørge for at have en god viceværtservice. Tit er det nemlig sådan at dem der bor i boligforeningen ikke selv har tid til at stå for alt vedligeholdelsen af ejendommen. For der er meget vedligeholdelse af sådan en ejendom.

Viceværten sørger for trappevask

Når man bor i en boligforening med trapper så vil trapperne hurtigt blive beskidte. Især hvis man bor i København da man specielt her oplever at der er mange der går op og ned af trapperne. Jo mere trapperne bliver brug jo hurtigere bliver de beskidte. Derfor er viceværtsservice i København særdeles vigtigt hvis man ønsker pæne og rene trapper.

Hold de grønne områder pæne med viceværtsservice

Tit og ofte så høre der også grønne områder med til en boligforening. De vil hurtigt blive kedelige at se på, hvis de ikke bliver holdt ved lige. Men hvem gider lige at slå græs på et stort fællesareal når man selv bor i lejlighed. Det er i hvert fald de færreste mennesker der gør det. Derfor er det rigtig smart at sørge for, at viceværten enten gør det eller står for, at der kommer en gartner og ordner de grønne områder. På den måde vil området der tilhøre boligforeningen altid være pænt og vedligeholdt. Det gør det også langt mere indbydende at bruge og kigge på.

Viceværten holder styr på småreparationerne rundt omkring i foreningen

Det kan næsten ikke undgås at der vil gå nogle ting i stykker rundt omkring i en boligforening. Nogle ting vil viceværten selv kunne fikse og andre ting vil han sørge for, at der kommer fagfolk og fikser. Med andre ord – i skal ikke selv sørge for at tingene bliver lavet. Med en god viceværtsservice så vil der blive taget hånd om problemerne og tingene vil derfor altid være i orden i jeres boligforening.

Viceværten står også gerne for kommunikationen mellem mange parter

En anden god ting ved en viceværtsservice er at en god vicevært også gerne står for kommunikationen mellem boligforeningen og de mange parter den kan have brug for at kommunikere med. Det kan blandt andet være kommunen, forskellige håndværkere og bestyrelsen af foreningen og sørger så for at foreningen beboer er informeret om vigtige ting.