Småting du skal være opmærksom på under en totalrenovering

Hvis du har sat dig for, at du skal til at totalrenovere dit hjem, eller du bare på anden måde står over for store forandringer på din matrikel, så er der ingen tvivl om, at du allerede har gjort dig mange overvejelser omkring det. Alligevel kan der være nogle småting, som let går i glemmebogen i sådan en omstændig proces. Det er lige netop nogle af disse ting, som vi vil minde dig om.

Har du stadig adgang til internettet?

Det er svært at leve uden internet i en længere periode med den verden, vi lever i i dag.

Hvis du derfor ikke har tænkt på det før, kan det være en god idé, at du sætter dig for at finde ud af det nu. De fleste mennesker ville nemlig hurtigt blive trætte af at skulle undvære internet.

En god og nem løsning kunne være at få et nyt mobilabonnement, som giver dig flere GB om måneden. På den måde skal du nemlig ikke tænke mere på det.

Hvad skal dine kæledyr?

Hvis du har dyr, er det også vigtigt, at du tager stilling til, hvad der skal ske med dem i mellemtiden.

Det kan godt være, at I ikke er ved at flytte, men de fleste kæledyr ville blive stressede af at leve i byggerod. De kan nemlig ikke som mennesker forstå, hvad der sker, og det gør dem usikre.

Måske er det derfor bedst, at du finder et mere roligt opholdssted til dem i mellemtiden.

Hvordan får du mad?

Nogle gange kan en ombygning også betyde, at der ikke er adgang til køkkenet på samme måde som i hverdagen. Derfor bør du også finde ud af, hvordan du og din familie vil få mad i mellemtiden.

Skal I leve af rugbrød, eller har I måske mulighed for at lave mad et andet sted imens?