Hvad koster det at udskifte en afbryder?

Har du brug for at udskifte en afbryder eller flere og nu funderer du på, hvad en udskiftning af afbryder ville koste? Prisen for at udskifte en afbryder afhænger af en række faktorer, som alle er vigtige for den endelige pris. Her gennemgår vi hvilke faktorer så du kan få en god idé om, hvad det ville koste dig at udskifte en afbryder.

Pris udskifter afbryder selv

Når du selv udskifter afbryderen, så er det kun materialet som du skal betale for og eventuel kørsel til og fra byggehandlen. Hvis din tid er meget værd, så koster det jo også din tid. Selvom at du lovligt må udskifte afbryder selv, så skal du vide hvad du laver, sådan er reglerne. Husk at slå strømmen fra før du laver noget el-arbejde i dit hjem.

Pris montering og udskiftning af afbryder elektriker

Når du vælger at hyre en elektriker til at udskifte din afbryder, kan du føle dig sikker på, at arbejdet udføres sikkert i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du kan også være sikker på at arbejdet bliver udført korrekt og du får derfor en lang og holdbar løsning.

Hvad koster det at udskifte en afbryder?

At udskifte en afbryder koster mellem 1.200 – 2.800kr ved en elektriker, prisen er inklusive kørsel, materiale og løn. Er det vigtigt for dig at kende prisen på forhånd, kontakt din elektriker og husk at spørge om prisen før bestilling af service.

Hvad påvirker prisen når du hyrer en elektriker

Når du hyrer en elektriker til at udskifte en eller flere afbrydere, er prisen påvirket af flere faktorer, så ovenstående er kun en indikation og prisen kan være både højere eller lavere afhængig af følgende;

Arbejdets omfang, Udskiftning af en afbryder er normalt et hurtigt job for en professionel elektriker og plejer derfor ikke at være særlig dyrt. Hvis din eksisterende el-installation ikke udføres fagmæssigt, kan der dog komme en merudgift til reparation af denne.

– Materialeomkostninger, Når du hyrer en elektriker til at skifte afbrydere, kan du ofte vælge, om du selv vil købe det materiale, du skal bruge, eller om du ønsker at købe det af din elektriker. I dag er der mange forskellige afbrydere at vælge imellem på markedet, både i form, farve og kvalitet. Valget af afbrydere påvirker naturligvis den endelige pris.

– Hvor i landet bor du, Timeprisen for elektrikere varierer ofte alt efter, hvor i Danmark du bor. Bor du for eksempel i en mindre by, er timeprisen som oftest noget lavere, imens den kan være lidt højere i de store byer, som f.eks. i København. Det er oftest også lidt billigere at vælge en lokal elektriker, f.eks. bor du i Valby så er det en god idé at vælge en lokal elektriker i Valby.

– Hvem du hyrer, Den generelle timepris for at ansætte en elektriker er omkring 500-800 kroner i timen. Vi anbefaler ar du henter et tilbud fra en eller flere elektrikere og bestille en fast pris på montering af afbrydere, så bliver du fra uventede overraskelser og bekymringer om prisen.