Hold boligen ren under byggeri

Selvom det kan tage noget tid og koste nogle penge, er det typisk en ret fantastisk oplevelse at få bygget om i boligen. Hver eneste hammerslag og strøg med malerpenslen bringer dig nemlig tættere og tættere på din drømmebolig. Men det kan alligevel godt være frustrerende at se byggeaffaldet hobe sig op og opleve, hvordan alt bliver mere og mere rodet. Derfor kan det være en god idé at gøre en indsats for at holde boligen ren, når du er ved at få bygget om. Det kan du læse mere om i denne guide.

Kom af med affaldet

Det er ofte håndværkerne, som står for at rydde op i det værste boligaffald, når boligen står færdig. Men der kan også være situationer, hvor du selv skal sørge for at slippe af med rester af mursten, træ, gips m.m. I så fald er det vigtigt at have styr på, hvor de forskellige ting skal smide ud. En del af det kan sandsynligvis genanvendes, men der er måske også noget, som skal til forbrænding. Småting kan selvfølgelig godt komme i affaldsspanden hjemme i din bolig, men det kan godt være nødvendigt at anskaffe dig en ekstra skraldespand eller to.

Ekstra rengøring

Det kan godt være nødvendigt at gøre lidt ekstra rent i din bolig, når du har håndværkere på besøg. Når dele af boligen er meget rodede som følge af byggeri, kan det nemlig være en god idé at sørge for, at resten af boligen til gengæld er ekstra ren. Derfor er det en god idé jævnligt at finde støvsugeren og gulvmoppen frem, så din bolig bliver rar at være i for alle. Og husk på, at det ikke er for evigt. En dag flytter håndværkerne ud, stilladset bliver taget ned, og du vil kunne invitere gæster hjem i dit helt eget drømmehus.