Lav en hyggelig have med masser af blomster

En hyggelig have kan skabe ro i sindet og give en dejlig fornemmelse af at være på ferie. Det er dog ikke altid lige let at finde ud af, hvordan man skal gøre haven hyggelig. Derfor kommer en lille guide til, hvordan du kan få din have til at blive hyggelig.

For det første er det vigtigt, at du finder den helt rigtige type blomster til din have. Derudover er det vigtigt, at du skaber hyggekroge i din have, blandt andet ved at lave en lille hyggelig terrasse. Du kan med fordel tage et kig på Sandshoppen, hvor du både kan købe muldjord til dine blomsterbede samt stabilgrus, som du kan bruge som bærelag under en fliseterrasse.

Gode råd til at skabe en behagelig og afslappet atmosfære i haven

En af de bedste måder at skabe en behagelig og afslappet atmosfære i haven er ved at have nogle hyggelige havemøbler. Det kan eksempelvis være en hyggelig lille sofa, hvor man kan sidde og slappe af med en god bog, eller måske et par lænestole, hvor man kan ligge og nyde solen. Det er dog ikke kun havemøblerne, der er med til at skabe den behagelige og afslappede atmosfære – det er også vigtigt, at man har nogle hyggelige planter. Endelig er det selvfølgelig også vigtigt, at man har en hyggelig belysning i sin have – både fordi det giver et flot udtryk om aftenen, men også fordi det gør det muligt for dig selv at finde vej rundt i haven uden problemer.

Lav en hyggelig havestue med disse idéer

En hyggelig havestue behøver ikke at være stor, men det er vigtigt, at der er plads til, at man kan sidde og nyde vejret. En hyggelig havestue kan eksempelvis have en lille sofa, et par stole og et bord. Ofte vil en hyggelig havestue have en masse puder og tæpper, som gør det muligt for dig at sidde godt og varmt.

Hvad kan man gøre for at skabe en hyggelig have?

En hyggelig have handler ikke kun om at have det pænt og ordentligt, selvom dette naturligvis er en forudsætning. En hyggelig have handler i højere grad om, at man har skabt et rum udenfor, som man har lyst til at opholde sig i – og gerne sammen med andre. Dette kan man eksempelvis gøre ved at indrette sin have med forskellige zoner – så der er plads til både afslapning, leg og hygge. Man kan for eksempel indrette en stor terrasse med spisebord og stole, så man har mulighed for at invitere familie og venner over til en hyggelig grillaften.

Lav en hyggelig have og føl dig hjemme.