Læs med her, inden du får helt ny terrasse

Er du træt af din terrasse? Er den begyndt at se lidt kedelig ud? Så er det måske ikke så underligt, at tankerne straks falder på at få en ny terrasse. For nogle gange kan der jo bare være behov for noget nyt. Så er spørgsmålet blot, om dette er en af disse gange? Det vil nemlig ikke altid være nødvendigt at gå så vidt for igen at blive glad for din terrasse. Der findes nemlig flere muligheder for at give den nyt liv, så du kan spare pengene og besværet på ikke at bygge nyt.

Få algebehandlet din træterrasse

Noget af det, der kan påvirke træterrasser allermest er alger. De vil nemlig give din terrasse et forkert udtryk, der virker både slidt og beskidt. Det er der naturligvis ingen terrasseejere, der er interesseret i.

Men med algebehandling af træterrasse kan din træterrasse nemt og enkelt få et nyt liv. For så kan du nemlig blive fri for de grønne alger, der gør din terrasse så ærgerlig at se på.

Hurtigt vil du opdage, at det igen vil føles dejligt og beroligende at sidde på din fine rene terrasse. Og så er det ikke usandsynligt, at du vil glemme alt om dine planer om en nye terrasse. Derfor kan det altså nemt spare dig for en del.

Skift fliserne ud

Nogle gange kan problemet også være, at du ikke kan lide det, dit terrassegulv er lavet af. Det er nemlig ikke alle, der er lige begejstrede for hverken træ eller fliser. Men har du det ene, kan du overveje at skifte det ud med det andet.

På en terrasse med fliser kan du lægge træ, så det skjuler fliserne nedenunder.

Modsat vil du muligvis kunne skifte din træterrasse ud med fliser.

I begge tilfælde får du en enkel løsning på problemet.