Mangler du smuk og smart belysning til hus og have?

Lys er en vigtig del af et rum – både indenfor og udenfor. Belysning er meget mere end lofts- og skrivebordslamper. Det rette lys kan sætte den rette stemning, og på den måde betyder den rigtige belysning mere end som så. I løbet af dagen tænker man nok ikke over, hvor stor en rolle lyset spiller i for eksempel haven, for solens lys kommer man ofte til at tage for givet. Når solen går ned, er det dog en anden sag, hvordan terrassen for eksempel er oplyst, eller hvor mange udendørslamper, der befinder sig hvor på ejendommen.

Belysning kan skabe atmosfære

Med et intelligent belysningssystem fra philips hue kan du skabe atmosfære med forskellige smarte LED-pærer i lamper indendørs såvel som udendørs. Philips Hue er et intelligent belysningssystem, fordi du som ejer af systemet kan fjernindstille diverse faktorer ved belysningen kontrolleret fra din telefon. Det er smart. Fra telefonen kan lyset reguleres, hvad angår flere forskellige faktorer – for eksempel lysstyrke, farven på lyset og tidsindstillinger. Den intelligente lysservice lægger op til kreativitet og dynamisk leg med lyset, men der er også en lang række mere praktiske funktioner ved systemet – særligt når det er placeret i eller ud mod haven.

En intelligent belysning med mange muligheder

Udendørslamper med bevægelsessensorer er smarte, fordi de praktisk opfanger, hvornår nogen bevæger sig forbi og har brug for lys. Men også fordi de på den måde sparer på energi og derfor skåner miljøet. Foruden at kunne regulere stemningen med lysets styrke og karakter er det intelligente Philip Hue-lyssystem også smart, for det kan fjernstyres. På den måde kan du tænde lyset hjemme hos dig selv og i din have, selvom du faktisk ikke er hjemme. Netop den funktion kan virke forskansende mod indbrud eller andre ubudne gæster, for lyset giver indtryk af, at nogen er hjemme.