Det bedste supplement til din grillaftener

Grillaften supplement

Sommeren er BBQ-højtid. På varme soldage kan man, næsten uanset hvor man går, dufte at der er nogen, der har gang i grillen. Og med god grund. Grillmad, hvad end det er grille grøntsager, majs, bøffer eller pølser, som man spiser udenfor, er nu en gang herligt. Så hvad kan du gøre, for at gøre det hele lidt mere eksotisk?

Svaret er en onepot ret som sidedish.

Skift pommes frites ud med noget andet

Kartofler, pakket ind i staniol smager godt. Men er det ikke på tide, at prøve noget nyt? Har du overvejet pappardelle med Kal Johan svampe eller orecchiette med broccoli og hvidløg? Bonzo, der laver lækker færdiglavet mad, tilbyder lige nu 38 forskellige sidedishes, der snildt kan fungere som supplement til din grillaften. Du finder dem under sortimentet, men de indgår også i måltidskasser færdigretter. Se under Bonzos sortiment og sæt filteret til one pot, så kan du se, hvad du kan vælge imellem.

Det er nemt at lave større portioner, hvis du vælger forskellige sidedishes, så du, din familie eller gæster, har noget forskelligt at vælge imellem. Skulle imod forventning ikke kunne spise op, så er der mad til flere dage

Vi kunne hurtig komme med abnefalinger om, hvad der smager bedst, men det er nok bedst at du smager noget forskelligt, og beslutter, hvad du bedst kan lide.

God grillaften