Spar tid på rivearbejdet – en løvsuger kan klare det for dig

I efteråret begynder bladene at falde ned fra træerne, og de vil lægge sig som en dyne over din have. Selvom dette kan se hyggeligt ud i starten, bliver det hurtigt et kedeligt syn, som du må gøre noget ved. Derfor tyr de fleste til riverne, som kan hjælpe med at rive bladene sammen, så de kan blive skaffet af vejen. Dette er dog et tidskrævende stykke arbejde, som skal gentages jævnligt i løbet af efteråret, og i takt med at flere træer smider deres blade.

Der er heldigvis ingen, der siger, at du behøver at bruge oceaner af tid og kræfter på at rive de nedfaldne blade sammen. Med hjælp fra en Løvsuger vil arbejdet nemlig blive gjort både hurtigere og mere effektivt.

Find den bedste løvsuger

Hvis du er klar på at finde en smartere løsning til at samle havens blade end ved hjælp af en rive, kan du tage et kig på de mange former for løvsugere, der er at finde på markedet.

Der findes et væld af forskellige producenter af løvsugere, og det drejer sig naturligvis om at vælge et mærke, der er indbegrebet af god kvalitet.

Batteridreven eller benzindreven

En ting, du med fordel kan overveje, når du skal have din løvsuger, er, om den skal være batteri- eller benzindreven.

Det smarte ved en benzindreven løvsuger er, at du slipper for at skulle bekymre dig om opladningstid og ledninger. Med en batteridreven variant er du dog også fri for ledninger, der kan være irriterende og forstyrrende for arbejdet.

Det kommer især an på dine personlige præferencer, om en batteri- eller benzindreven løvsuger vil være det bedste valg.

Hvad med en løvblæser?

Et andet populært redskab til at samle de nedfaldne blade med er løvblæseren. Denne har meget tilfælles med løvsugeren, men den adskiller sig dog på visse punkter. Løvsugeren har nemlig i modsætning til løvblæseren en opsamlingspose, hvor alle bladene vil blive samlet. Dette kan være fordelagtigt, idet du ved, hvor bladene ender henne, og du blot kan tømme posen, når den er fyldt.

De fleste løvsugere kan både bruges som løvsugere og som løvblæsere, og derfor vil løvsugeren i mange tilfælde være et alsidigt og det mest fleksible valg.

Find én, der matcher dit budget

Det er naturligvis forskelligt fra person til person, hvor meget vi har lyst til at betale for vores løvsuger. Hvis din have har en masse træer, og du derfor ofte skal samle blade sammen, er du garanteret villig til at give mere for din løvsuger, end hvis din have er lille med et beskedent antal træer. Du kan heldigvis finde løvsugere og løvblæsere til ethvert budget, så uanset om du gerne vil finde en avanceret model med mange funktioner, eller du bare gerne vil have en simpel og billig model, vil der være noget for dig.

Derudover er der tit gode tilbud på mange af løvsugerne, hvilket vil sige, at du kan spare penge, uden det kommer til at gå ud over kvaliteten.