Skab sammenhæng i dit uderum med kantblokke

Synes du også, at det kan være svært at få skabt den rette sammenhæng og røde tråd i uderummet omkring dit hus og garage? For at gøre haven spændende og indbydende benytter mange sig af at lave forskellige bede til planter og blomster eller at indrette haven i forskellige niveauer. Fælles for de forskellige formål er, at man ønsker at skabe sammenhæng, så haven får et mere overskueligt udtryk.

Udfold din kreativitet med kantblokke

For at give et helhedsudtryk i dit udeareal kan det være en god idé at benytte kantblokke. Man kan bruge kantblokke til at lave opbygning af trapper, havebede, som kantsikring langs belægningen eller til at skabe støttemure i ens have. Med kantblokke i flere forskellige størrelser kan du nemt finde de sten, der passer til det behov, du har. Kantblokke kan være en god løsning, selvom din have skråner, og det kan være svært at udnytte dens fulde potentiale, eller hvis du ønsker at lave niveauer i din have. Her kan kantblokke give god mulighed for samtidigt at implementere højbede i dit uderum.

Belægning i samme serie

Ved at anvende kantblokke, trappe- og belægningssten fra samme serie kan man nemt danne sig et ensartet og rent udtryk i ens have. Der findes et bredt udvalg af kantblokke og belægningssten i forskellige materialer og farver, så der er noget til enhver smag og behov. Kantblokkene fås i mange variationer, og det er netop derfor, at de giver mange muligheder og kan være en god løsning for mange. Det er derfor primært op til dig selv at mærke efter, hvad du synes om de forskellige størrelser og farver.

Der findes både kantblokke i de almindelige grå nuancer samt sorte og hvide, men også i de mere vovede farver som røde og gule sten. Dette er et temperamentsspørgsmål, da de forskellige kantblokke giver hver sit udtryk.