Sådan flytter du nemt sammen med kæresten

Er det blevet tid til at tage det næste store skridt i livet nemlig at flytte sammen med kæresten? Det kan være utrolig grænseoverskridende, for pludselig har man ikke kun sig selv og sin egen hverdag at få til at hænge sammen. Måske har det til tider været rart, at du har kunne være fuldkommen dig selv til tider, hvor du ikke var sammen med din kæreste. Det kan derfor godt være en meget ambivalent følelse at skulle flytte sammen med sin kæreste, selvom man selvfølgelig glæder sig utrolig meget overordnet.

Gå på kompromis

Uanset om du har mødt din kæreste i byen, på dating sites eller om det er en ven gennem mange år, hvor der er opstået romantik, så er det som sagt et stort skridt at tage i livet, når man skal flytte sammen med sin kæreste. Du har helt sikkert en helt klar holdning og idé omkring, hvordan tingene skal gøres, og pludselig kommer der et andet menneske ind i dit liv, der med garanti har det på samme måde. Derfor er det vigtigt, at I begge bliver gode til at gå på kompromis, så denne proces bliver til at være i for jer begge to.

Skab fælles drømme

Når man flytter sammen som par, går man fra ”mit” til vores”. Derfor er det også enormt vigtigt, at I som par får skabt jer nogle fælles drømme og mål for det hjem, I skal til at skabe jer. Der gælder lige fra regler og forventninger til hinanden til selve indretningen af hjemmet. Et godt råd er, at I begge er ind over hele processen og beslutningen i alt fra maling på væggene til spisebordet. Et godt mål er nemlig, at jeres gæster skal kunne se, at det er jeres begges hjem og at det ikke kun er den ene af jer, der bor der.