Find endelig en bolig som studerende

Hvis man er studerende, så star man ofte i en situation, hvor man ikke har særlig mange penge og man skal måske flytte til storbyen for at studere. Så hvis man er kommet ind på drømmestudiet i København, så er det næste skridt at finde et sted at bo. Det er dog ikke lige til. Det kræver nemlig meget tid at finde et sted med det samme. Derfor skal man begynde sin boligjagt i København så tidligt, som muligt. Man vil ikke risikere at lige pludselig ikke have et sted at bo., så man kan prøve at se nærmere på Blækhus.

Et kompliceret boligmarked

Der er ingen tvivl om at det hele generelt koster mere at slå sig ned i København. Det er en pris, man må betale, hvis man gerne vil være i byen. Det er et sted med gode uddannelser og utroligt mange muligheder. Derfor er der også rigtig mange, der gerne vil bo der. Det gør også boligmarkedet utroligt kompliceret. Det er dog ikke kun for dem, der vælger at købe en lejlighed, men der er også rift om alle studieboligerne. Selvom man har stået på ventelisterne i lang tid, så er der ingen garanti. Derfor kan man gå udenom alle disse systemer og finde sig en lejlighed ved Blækhus i Valby.

Slå dig ned med Blækhus

Når man tager toget mod Ny Ellebjerg, så kan man få øje på nogle flotte bygninger med navnet ”Blækhus” skrevet hen over dem. Der finder man nemlig en studiebolig Valby. Hvis man har været rundt omkring i Københavns gader, så vil man ofte have set flere steder med dette navn, da de nemlig har en del forskellige afdelinger, hvor de kan tilbyde studerende en lækkert hjem af høj kvalitet. Det er nemlig nye og flotte lejligheder med et moderne udseende, der passer til alles stil.

Et stort udvalg og mange muligheder

I forhold til mange andre kollegier eller lejlighedskomplekser med studieboliger, så finder man utroligt mange muligheder og fordele ved at bo i en studiebolig ved Blækhus. Selvom der er tekøkken i boligerne, så er der også et stort fælleskøkken, hvor man har alle de redskaber, man får brug for. Der er en tagterrasse med en smuk udsigt over byen, der kan bruges til ren afslapning. Derudover er der loungeområder i bygningen, hvor man kan sidde og studere eller fokusere på sit arbejde. Der er mange gode muligheder, der gør hverdagen meget lettere.