Sådan vedligeholder du din store have

At have en stor have er for langt de fleste mennesker en stor fordel, særligt hvis de også er velsignet med børn. En stor have giver jer nemlig mulighed for at bruge ekstra meget tid udenfor sammen, og jeres børn vil have rigeligt med plads at slå sig løs på.

 

Dog kan en stor have uden tvivl også være en byrde, idet den ofte er forbundet med en hel del vedligehold også. Det kan være svært at nå det hele, især hvis I kun er to til at få løst opgaverne. Ønsker du at læse mere om hvordan du kan gøre det nemmere for dig selv, at have en stor have, kan du læse med her.

Anskaf dig en effektiv græsslåmaskine eller slagleklipper

Det første I bør overveje er at få anskaffet jer en græsslåmaskine som matcher jeres behov. I en stor have er der ofte meget græs som skal slås, og det kommer hurtigt til at se sjusket og forfaldent ud hvis græsset ikke står snorlige. Derfor kan det være smart at investere i en selvkørende græsslåmaskine, som klipper græsset af sig selv.

 

I kan også med fordel overveje at købe en slagleklipper, som I kan spænde bag på en traktor eller minitraktor, hvorefter I selv vil kunne styre hvor der bliver klippet. I kan læse mere om hvordan en slagleklipper kan hjælpe jer her.

Plant ikke mere end du har overskud til at passe

Det næste I også bør være opmærksomme på, er hvad I planter i jeres have. Fordelen ved en stor have er at I har et utal af forskellige muligheder for at lave alverdens blomsterbede.

 

Dog er det vigtigt at I på forhånd overvejer om I har overskuddet til at passe alle disse bede, ellers vil de i værste fald gro til med ukrudt, hvilket ikke er pænt.