Med en shelter bliver din have mere funktionel

Køb af shelter til haven

Der er nu engang noget næsten magisk over at overnatte udendørs. Man sover bedre, man er mere udhvilet om morgenen og den friske luft det sekund man slår øjnene op gør, at man hurtigt bliver klar til hvad end dagen har at byde på. I en travl hverdag kan dog være svært at finde tid til at tage på telttur, og det er de færreste, der har overnatningsfaciliteter i baghaven.

En shelter til haven er den perfekte løsning

Udendørs overnatning er i løbet de seneste år blevet mere og mere populært, hvor især overnatning i shelters har vundet indpas. Det er der heller ikke noget at sige til – at overnatte i en shelter er nemlig utrolig praktisk. I en shelter er man skærmet for vind, vand, vejr og det meste vildtliv, samtidigt med, at man stadig får fornøjelse af at sove udendørs. Elsker du at sove udendørs, bør du derfor overveje, om køb af shelter kunne være noget for dig.

Køb af shelter fra Stråsø Savværk

Drømmer du om at kunne overnatte i baghaven i tide og utide, så kan en shelter gøre dine drømme til virkelighed. En shelter giver dig nemlig mulighed for at overnatte udendørs lige når du har lyst, uden at du skal til at transportere dig selv og din bagage ud i en skov.

Stråsø Savværk varetager køb af shelter til private brugere. Når du køber en shelter fra Stråsø Savværk kan du vælge, om du vil have shelteren leveret separat og selv samle den, eller om Stråsø Savværk skal opsætte den for dig, når de leverer den til din adresse. Du kan læse mere om hvilke shelter-modeller Stråsø Savværk forhandler på deres hjemmeside.