Gør terrassen klar til sommer

Sommeren nærmer sig, og vi glæder os alle til at nyde dagene udenfor i solen med hyggelige aktiviteter, grillaftenener, solbadning og meget mere. Er din terrasse klar til timevis af afslapning og hygge? Læs med her og hent tips til, hvordan du forbereder terrassen til sommeren.

Find en god parasol

Selvom det, vi glæder os allermest til, når sommeren kommer, er solens varmende stråler, så er det faktisk rigtig vigtigt også at tænke på skygge, når man indretter sin terrasse. Vores kroppe kan ikke holde til at være i solen hele dagen, og Uv-stråling er skadelig i for store mængder. Du bør derfor sikre dig mindst ét sted i haven, hvor man kan trække i skygge for en stund i løbet af dagen.

Den smarteste løsning er en parasol på terrassen, som kan slås ud og pakkes væk alt efter behov. Store parasoller, som dækker hele terrassen, er perfekte til en havefest, hvor alle gæster skal have mulighed for skygge under middagen eller blot undgå at få solen i øjnene. Du kan med fordel kigge efter parasoller til terrassen på nettet, hvor du finder et bredt udvalg af størrelser, farver og funktioner. Du kan flytte parasollen rundt i haven, hvis den ikke fast skal stå på terrassen hele sommeren. Mulighederne er mange, og med den rette parasol, kan du bruge endnu flere timer udendørs sammen med familien.

Investér i behagelige havemøbler

Det er ikke så fristende at tilbringe tid i haven eller på terrassen, hvis havemøblerne er ukomfortable og nedslidte. Undersøg om det måske er tid til at skifte havemøblerne ud, så det bliver en bedre oplevelse at spise udendørs eller nyde en bog i ro og mag. Kig gerne efter liggestole eller sofaer af holdbart materiale, der ikke mærker slid så hurtigt, og find behagelige hynder til dem, så man sidder godt hele dagen.