Find dit næste haveprojekt her!

De fleste bruger langt mere tid derhjemme i den kommende sommerferie, end vi nogensinde har set før. Derfor får du her nogle gode bud på, hvad der kan være dit næste haveprojekt. Du har sikkert allerede selv haft noget, som du har overvejet, og det kan være, at denne artikel hjælper dig i den rigtige retning.

Det kan også være, at du har været helt på bar bund, og har brug for noget inspiration, så finder ud det netop her.

Få en haveterrasse i træ

Mange har i dag en haveterrasse i fliser, men du kan også vælge at få den i træ. Det er en meget velkendt metode, når man gerne vil hæve sin terrasse op fra jorden.

Terrasser og terrassebrædder er utrolig populært, fordi træ er let at have at gøre med. Du kan hurtigt lægge terrassebrædder, og når du først har dem, er de lette at vedligeholde, da du kan træbehandle dem. De holder derfor i mange år med minimal vedligeholdelse.

Terrassebrædder benyttes også, hvis du vil have en altanterrasse. Det er almindeligt, hvis du har en førstesal, og her kan du af åbenlyse årsager ikke placere fliser. Det har ikke den store betydning med terrassebrædder, om du skal have dem i stuen eller på første sal. Begge dele kan lade sig gøre.

Byg en legeplads

Hvis du har små børn eller børnebørn, så kan det her være sommeren, hvor du bygger en mini-legeplads til dem med gynge og legehus. På den måde kan hele familien bruge timevis ude i haven, og der er intet bedre end at se glæden i et barns øjne, når de leger på en legeplads.

Her kan du igen bruge terrassebrædder til at bygge en mini-terrasse til legepladsen. På den måde kan barnet invitere over til haveselskab.

Det var lidt haveinspiration til din sommerfere og næste byggeprojekt.