Træemballage til erhverv: få tilfredsstillet alle dine behov

De fleste virksomheder, der hver dag producerer varer, der skal sendes videre ud i verden, har behov for en eller anden form for emballage til at pakke produkterne ind i og sende dem afsted på.

Til at klare denne opgave benytter de fleste virksomheder sig at træemballage som eksempelvis træpaller og pallerammer. Træemballage sørger for, at dine varer bliver nemme at transportere over lange afstande i en lastbil, mens træemballagen på samme tid beskytter dine produkter undervejs.

Det kan dog være en stor udfordring er sikre den rette emballage i forbindelse med fragt af varer, og det er derfor vigtigt at have en god samarbejdspartner, som forstår sig på dine behov for træemballage, så du altid har lige netop den træemballage til rådighed, som du har behov for.

Sådan en samarbejdspartner finder du hos STEA, der har specialiseret sig at levere mange forskellige former for træemballage til erhverv.

Hvad er dine behov?

Ved at vælge STEA som din leverandør af træemballage, kan du få opfyldt alle dine behov. Det kan være alt fra små leveringer af eksempelvis Europaller til store logistikløsninger, der indeholder en lang række forskelligt træemballage til den store virksomhed.

Hos STEA kan du finde alle de typer af træemballage, du efterspørger. De mange forskellige typer af træemballage kan bruges i forbindelse med både lager og transport. Du kan eksempelvis få:

  • Europaller

  • Halvpaller

  • Engangspaller

  • Pallerammer

  • Letvægtspaller

Dertil finder du også en lang række tilbehør til din træemballage, som kan gøre arbejdet med transport og opbevaring endnu nemmere og mere praktisk. Af tilbehør finder du eksempelvis:

  • Skillerum til dine pallerammer

  • Stabelhjørner og strøer i forskellige materialer

  • Pladevarer i mange forskellige størrelse og materialer

Du skal desuden aldrig lade dig begrænse af standardudvalget, når du vælger STEA som din leverandør af træemballage. Du kan nemlig få speciallavede løsninger, så du altid kan få løst netop dine udfordringer.