Få varmepumpe på abonnement

Har du overvejet at få skiftet dit gamle fyr ud med en varmepumpe? Er du ikke kommet i gang endnu, fordi det er en ret stor udgift? Så er du ikke den eneste. Men så har du nok ikke hørt om, at du kan få et varmepumpe abonnement. Med sådan et behøver du ikke at skaffe en masse penge, før du kan komme i gang. En varmepumpe koster mange penge, og de skal betales, før du får gavn af den. Sådan er det ikke med et abonnement. Du skal betale et opstartsgebyr, men det er betragteligt mindre end, hvad det ville koste dig at købe en varmepumpe.

Nemt og bekymringsfrit

Med et abonnement gør du det nemt for dig selv. Du fjerner også alle bekymringer, du må have. Der er ikke ret meget, du skal gøre, når først du har bestilt. Derefter behøver du heller ikke bekymre dig, for det koster dig ikke ekstra, hvis varmepumpen pludselig går i stykker. Reparationen er en del af dit abonnement.

Alting er ordnet med et abonnement. Den største opgave for dig er at beslutte, at du vil bestille det. Derefter lukker du bare håndværkerne ind og lader dem arbejde. Når der er noget galt, ringer du til dem igen.

Bestil et tilbud

Der er stor forskel på boliger. Dit hus er ikke helt lige som naboens. Derfor kræver det ikke det samme at opvarme dem. Det betyder, at der ikke kan være ét fast abonnement, som gælder for alle huse. Du skal altså først give nogle oplysninger om din bolig, og så kan du få et tilbud.

Overvejer du et skift, så bestil et tilbud. Så har du noget mere konkret at forholde dig til. Du kan se på tallene, hvor mange penge du kan spare. Der vil også være meget CO2-udledning at spare.

Grønnere bolig

Skifter du dit gamle fyr ud med en varmepumpe, så gør du din bolig mere grøn. Der er forskel på boliger og på opvarmningskilder, men du kan måske få CO2-udledningen helt ned på 1/3.

Der kan være økonomiske og bekymringsmæssige faktorer, der gør det attraktivt for dig at skifte til en varmepumpe. Miljøfaktoren skal du dog ikke glemme. Den er også betydelig. Du kan nemlig gøre din bolig og din hverdag meget mere miljøvenlige, end de er nu. Hvis vi alle tænker på at gøre det, så kan vi måske bevare vores dejlige planet for fremtidens generationer.