Vælg sort glas til den moderne og minimalistiske bolig

Er du vild med den moderne og minimalistiske indretningsstil, bør du kende til sort glas. Sort glas er nemlig yderst anvendeligt, da det kan bruges til mange forskellige formål i en bolig. 

Derudover er det muligt at købe sort glas på mål. Det er altså kun din fantasi, der sætter grænsen i forhold til, hvad glasset kan bruges til. Her får du nogle idéer til, hvordan du kan få sort glas ind i din bolig.

Sæt nyt glas i din brændeovn

Sort glas kan blandt andet bruges, hvis du skal udskifte glasset i din brændeovn. Der findes endda forhandlere, som kan hjælpe dig med at få glasset i den rette størrelse, da de sælger sort glas efter dine ønskede mål. Kan du forestille dig, hvordan ildens skær ser ud, når det er bag sort glas? Det er uden tvivl et yderst smukt syn.

Indret dit køkken med sorte stænkplader

Du kan snildt erstatte den traditionelle stænkplade med en mere moderne en af slagsen. Du skal blot købe sort glas, og så har du en langt mere elegant løsning, der giver dit køkken et helt nyt udtryk. Ikke nok med at det sorte glas beskytter væggen bag komfuret mod fedt og snavs, får du et køkken med et mere moderne og minimalistisk udseende.

Hav en sort opslagstavle på kontoret eller i køkkenet

Du kan også bestille sort glas til en opslagstavle i køkkenet eller på kontoret. På denne form for opslagstavle kan du skrive på tavlen med en hvid tusch, som du kan fjerne igen.