Sådan får du et flot soveværelse samt en lækker stue

3d rendering of interior with bed, armchair and coffee table

Når man skal indrette forskellige rum i sit hjem, kan det vise sig at være en lidt sværere opgave, end man først havde forventet – det er nemlig ikke altid lige nemt at ramme plet, og opnå præcis den indretning, som man kunne tænke sig. Læs videre i denne guide for at få råd til både indretning af soveværelset, men også af stuen.

flot indretning af soveværelset

for at man skal kunne føle sig tilpas i sit soveværelse, kan indretningen spille en stor rolle. En harmonisk og hyggelig indretning vil nemlig uden tvivl gøre, at man automatisk føler sig afslappet, når man træder ind i rummet. Når du skal indrette soveværelset, er det en god ide at starte ved sengen – en god seng er nemlig vigtigt. Det kunne være noget som en jensen seng, du skulle have fat i til dit soveværelse.

Når du først hat styr på sengen, kan du rykke videre. Du kan tilføje forskellige kommoder, skabe, tøjstativer og sengeborde, som du synes, vil passe godt ind. herefter kan du tilføje pynteting som flotte lamper, lyskæder, billeder og plakater. Dette vil altså sammen være med til at gøre din soveværelsesindretning super flot.

Gør stueindretning endnu flottere

Hvis du måske allerede er rimelig tilfreds med de møbler, som du har i stuen, men stadig har lidt problemer med at gøre det pænt og hyggeligt, er der flere forskellige ting, du kan gøre. Ved at tilføje små ting rundt omkring, kan du nemlig gøre stueindretningen super flot.

Du kan for eksempel finde flotte tæpper til sofaen, nogle nye flotte gardiner eller tilføje et flot gulvtæppe. Du kan også hænge forskellige billeder eller malerier op, som vil give stuen en smule mere liv og farve. På den måde opnår du altså en flot indretning i både stue og soveværelse.