Opdater indretningen med flotte og praktiske tæpper

Når indretningen trænger til en opdatering er det lettest at skifte de små ting; sofaen og spisebordet får lov til at blive stående, men sofapuderne, dækkeservietterne, løse tæpper og andre småting kan let skiftes ud for at skabe et helt nyt udtryk i rummet.

I den nordiske indretning ses ikke mange klare farver, og hvis du hører til dem, der er lidt bange for at inkorporere kulør i din boligindretning, er disse småting også helt perfekte til at skabe en rød tråd gennem indretningen. Og “tråden” behøver selvfølgelig ikke være rød; du kan frit vælge mellem alle verdens farver, men hvis du prøver kræfter med farver i hjemmet for første gang, er især grønne nuancer gode at arbejde med, fordi de automatisk matcher dine grønne planter.

Få din indretning til at virke mere sammenhængende med Pappelina tæpper, der laves i nærmest alle størrelser, farver og mønstre, så du let kan finde et, der passer godt til din (nye) stil. For at give lidt ro kan du lave zoner i indretningen ved at lægge et tæppe under møbelgrupperne – et tæppe under spisebordet eller sofaarrangementet kan afgrænse området og skabe helhed.

I gangen eller ved siden af sengen kan du bruge Pappelina løbere til at tilføje farve til indretningen. I soveværelset er det altid behageligt at sætte fødderne ned på et blødt tæppe, når man står op, og en løber, der passer i farverne til rummets indretning, skaber et dejligt helhedsindtryk. I gangen kan løberen fungere som “gulvskåner” – gulvet bliver mindre slidt og beskidt i gangarealet, hvor der ofte er meget “trafikeret”, og Pappelinas flotte tæpper kan komme i vaskemaskinen, hvis (når) de trænger til det.

Trænger stole, borde eller andre møbler til en udskiftning, laver Muuto møbler i enkle og stilrene designs, der passer perfekt til en skandinavisk, enkel indretning. Det er moderne møbler, men så tidløse at de sagtens kan følge med, næste gang du fornyer din indretningsstil.