Nordisk design til skandinavisk indretning

I norden er vi vilde med enkelt, stilrent design, naturmaterialer og lyse farver. De mange mørke måneder frister os til at skabe mere lys indendørs. Men alt i indretningen behøver ikke være rene linjer og ferske farver; inkorporér rustikke elementer og klare kulører for at skabe mere liv i rummet.

Det enkle hvide er en god base for din indretning, fordi det passer sammen med alting. Men det fungerer rigtig godt at sætte enkelt hvidt sammen med industrielt, råt eller varmt naturtræ. Køb ægte dansk kvalitet fra Skagerak, der især har en stor forkærlighed for teaktræ, som har en smuk, varm farve.

Lys over land

Valg af lamper til hjemmet kan være en udfordring. Det er nødvendigt med lys, men lamperne skal også være pæne, fordi indgår i indretningen uanset om de er tændt eller ej, så de skal kunne mere end bare oplyse. Med en af de mange skønne Muuto lamper kan du få både lys og lækkert design ind i dit hjem.

Grøn er håbets farve

Grøn er en af de nemmeste farver at få ind i indretningen, fordi det matcher dine grønne planter, og på den måde kan være med til at skabe en følelse af helhed. Små pop af farve rundt omkring – for eksempel sofapuder – er med til at gøre dit hjem unikt.

Muuto Dots knager giver en dynamisk indretning og har samtidig en praktisk funktion. De mange størrelser, materialer og farver giver dig rig mulighed for at sammensætte en blanding af lækre dots.

Muuto er et samarbejde mellem de bedste designere fra norden. Derfor er alle deres produkter lavet i et enkelt, stilrent skandinavisk design.

En uro kan give ro

En Flensted uro giver også liv til et rum. De rolige bevægelser har en afslappende effekt på mobilens publikum, samtidig med at den er endnu en mulighed for at få flere farver i hjemmet.