Nemme løsninger, der gør dit hjemmekontor endnu smartere

Arbejder du hovedsageligt hjemmefra, fordi det under corona åbenbarede sig for din virksomhed, at det er både nemmere og måske endda mere praktisk for mange medarbejdere at arbejde fra hjemmekontoret? Så har du garanteret allerede et optimalt set-up, men her er tips til at forbedre det.

En netværks switch gør det tekniske simpelt

Har du ofte problemer med at dele store filer mellem dine computere, og kan du absolut ikke arbejde med færre end mindst to computere, kan det sagtens forstås, hvis det går dig på nerverne – især hvis du endnu ikke har fundet en løsning, som kan sørge for, at du uden problemer kan dele store filer og andre data mellem dine flertallige computere.

Det kan du heldigvis med en netværks switch. En netværks switch kan mange ting, heriblandt sende data fra computer til computer, uden at filernes størrelse har nogen betydning for denne proces. En netværks switch fungerer ganske enkelt ved, at den har flere porte, hvori computerstik kan indsættes, og herefter er computernetværkerne forbundet via din netværks switch.

Undgå ridser i gulvet med et stoleunderlag

En netværks switch kan løse nogle af dine tekniske udfordringer på hjemmekontoret, men der findes en hel del ikke-tekniske opgaver, som en netværks switch altså ikke kan løse. En af de opgaver, som en netværks switch på ingen måde kan løse, er ridser i gulvet forårsaget af kontorstolen.

En kontorstol er med sikkerhed mest praktisk med hjul, men problemet med dette er, at hjulene let vil komme til at ridse dit gulv, hvis ikke du beskytter det. Selvom det ikke nødvendigvis beriger indretningen rent stilmæssigt, er et stoleunderlag til at lægge under kontorstolen en god idé, hvis du ikke ønsker at beskadige gulvet unødvendigt med ridser fra kontorstolens hjul. Det vil desuden være til din fordel den dag, du vil sælge boligen, og gulvets stand er bevaret.