Isoleringsvirksomheden Dansk Isolering: Din professionelle fagmand

Dansk Isolering - isoleringsvirksomhed i Rødekro

Bag isoleringsvirksomheden Dansk Isolering står der professionelle fagfolk klar til, at hjælpe og vejlede dig. De yder professionel arbejde, da de har flere specialiseret medarbejdere, som foretager isoleringsopgaver i hele landet.

Isoleringsvirksomheden Dansk Isolering begyndelse

Isoleringsvirksomheden Dansk Isolering opstartede tilbage i 2008 i Aabenraa, med kun en lokal iværksætter og to ansatte.

Det er sidenhen kun gået fremad for isoleringsvirksomheden Dansk Isolering, der i dag er en solid virksomhed med et stort hold specialiseret medarbejdere. Dansk Isolering varetager isoleringsopgaver i hele landet, som mange benytter sig af.

Isoleringsvirksomheden Dansk Isolerings værdier

Hos Dansk Isolering sætter vi en stor ære i vores arbejde, hvilket vores virksomheds værdier også afspejler.

Vores værdier er: Service, tilgængelighed og ordentlighed overfor kunder såvel, som samarbejdspartnere. Vi sætter en dyd i at levere det bedste for vores kunder. Vi er professionelle fagfolk, som rådgiver og vejleder vores kunder, så de og deres hjem får de bedste betingelser.

Dansk Isolering og årets priser

Vores værdier og professionelle tilgang til isolerings opgaverne, har igennem flere år givet os flere priser. Det er en holdindsats fra alle i virksomheden der har gjort, at vi har vundet.

  • Årets Energimand 2016
  • Årets Isolatør 2017
  • Årets Isolatør 2018

 

I 2019 og 2020 fik vi en finaleplads, men måtte vige pladsen til en anden. Igen i år 2021 er vi finalist til Årets Isolatør, som vi håber på at tage med hjem.

Mål for Dansk Isolering

Hos Dansk Isolering er vi altid på vej mod nye mål. Vi vækster og udvikler hele tiden virksomheden og vores medarbejdere. Vi sørger for at vores professionelle medarbejdere, får nye kompetencer og viden indenfor deres arbejdsområder.

Endvidere søger vi nye markeder, kunder og samarbejdspartnere, gennem delelse af viden og at netværke.

Isoleringsvirksomheden Dansk Isolerings kontaktmuligheder

Hos Dansk Isolering står vi altid klar til at hjælpe og vejlede dig. Du kan kontakte os via telefonen eller mail. Hvis du er i Rødekro er du også velkommen til at kigge forbi til en snak.