Gør stuen ekstra lækker

Er du i gang med at overveje, hvordan stuen skal indrettes? Der kan være mange grunde til, man gerne vil lave om. Det behøver ikke nødvendigvis at kræve den helt store årsagsforklaring, måske du bare gerne efterhånden vil se noget nyt. Man behøver ikke altid at lave den helt store omrokering. Med lidt nye vaser i reolen og et nyt tæppe kan stuen få et helt nyt udtryk, som du kan nyde hver eneste dag.

Netop tæpper er noget, mange har en form for holdning til. Nogle bryder sig ikke om gulvtæpper, men de fleste synes nok, at det er rart at kunne bryde store gulvflader med en form for tæppe. Det kunne for eksempel være under spisebordet eller sofabordet i stuen, hvor det også er rart at kunne sætte fødderne på netop et tæppe frem for et gulv, der måske tenderer til at være en smule koldt.

Store og små tæpper

Du ved garanteret godt, at der findes rigtig mange forskellige typer tæpper. I en stue, hvor der er god plads, kan man ofte sagtens lægge et stort tæppe på gulvet, men i andre rum er det lidt mere knebent. Hvis du har børn, der måske har et ønske om et tæppe på værelset, kan det i stedet godt give mening at kigge efter noget, der er en del mindre. Det er rart at kunne træde ud af sengen om morgenen og sætte fødderne på noget lunt, og så kan et sødt lille gulvtæppe sagtens være løsningen.

Gulvtæpper kommer i nærmest alle størrelser og materialer, og man kan også overveje, om et rundt tæppe er det, der passer bedst ind. Nogle foretrækker tæpper, der er lidt plyssede og ekstra bløde, mens andre er mere til det mere klassiske, flade tæppe. Her kan man kigge på farver og mønstre, der passer godt til indretningen i rummet.