Enkle opdateringer til indretningen i din bolig

Ændring i indretningen i boligen kan skabe fornyelse og fornyet energi i boligen, og det er faktisk ikke nødvendigt med større investeringer for at gøre opnå stor effekt i forhold til fornyelse. Selv mindre ændringer kan gøre stor forskel, og du får her nogle råd til mindre opdateringer i boligen, som kan give nyt energi til boligens indretning.

Giv væggene nyt liv med maling og spartel

En omgang maling har før gjort underværker, og det vil det også kunne gøre i din bolig. Det er uanset, om du ønsker at male i nogle nye farver eller blot male over med samme farve for at friske muren lidt op på ny. Det behøver heller ikke at være i hele boligen, at der skal males. Det kan også blot være en enkel eller to vægge, der bliver malet i andre farve for at sætte lidt mere liv i indretningen.

Hvis ikke, du mener, at det er nok med en omgang maling, er der også andre tiltag, du kan gøre for at skabe nyt liv. Eksempelvis kan du vælge at give væggen en omgang spartelmasse, der skaber en anden overflade end den, du er vant til. Det kan eksempelvis være spartelmasse fra detale cph, der giver en mere rustik overflade end den klassiske glatte overflade. Det kan også bruges på større vægge for at skabe en mere hyggelig stemning i det givne rum. Her skal du sikre dig at gøre forarbejdet ordentligt, så spartelmassen kan sætte sig, som det er tiltænkt.

Find nye gardiner der understøtter indretningen

Nye gardiner kan faktisk også skabe nyt liv. Gardiner har nemlig en fylde og rumlighed, der hurtigt bliver lagt mærke til. Derfor kan du med nye gardiner gøre opmærksom på, at der er sket noget nyt. Samtidigt kan du lave farvespil mellem vægge, gardiner og karme for at give indretningen et ekstra pift.