Brug belysningen som led i indretning

Når vi snakker om belysning og indretning, så ringer det nok nogle klokker omkring lampeskærme- eller typer. Indretning i forhold til belysning kan, med nyere teknologi, også betyde alt muligt andet. Det er muligt at skræddersy sin belysning i forhold til farve, placering, lysstyrke og hvilken slags lys, der er tale om. Uanset, om der tale om almindelige pærer eller LED-strips, som kan klistres derhen, hvor man ønsker det.

Skræddersyet styrke og farve

Leder du efter ny belysning, som kan komplementere din indretning? Lækkert lys med Philips Hue er netop det, du leder efter så. Et væld af muligheder og pakkeløsninger gør det muligt at udvælge lige netop det, du synes er allermest fedt. Med pærer, hvor der er mulighed for at skrue op og ned for lysstyrken, kan du skabe en helt særlig ambiance, som er svær at finde med traditionelle belysningsløsninger. Der er også mulighed for at skifte farve på lyset. Dette bidrager til atmosfæren, og kan gøre et rum mere interessant. Der er dermed også mulighed for at bruge belysningen som et led i at skabe en stemning, der kan komplementere indretningen. Bare det, at der kan vælges imellem varmt og koldt lys gør en verden til forskel.

Kontakter eller fjernstyring

Udover, at du kan vælge farve og lysstyrke med et anderledes system, så er selve kontakterne også mere moderne. Det betyder, at teknologien ikke clasher med resten af indretningen, hvis du har skabt et hjem med moderne præg. Det er også muligt helt at slippe for kontakterne, da det er muligt at styre lyset fra telefonen. Det betyder, at lige meget, hvilken stil du har valgt til dit hjem, så er der ingen kontakter her og der, der forstyrrer. Alt dette samtidig med, at du kan få moderne og højteknologisk belysning, som du kan skræddersy til at komplementere hjemmet.