Brug alle flader til design i indretningen

Når du skal indrette dit hjem, er der utroligt mange muligheder, og det kan også være det, der begrænser dig. De mange muligheder gør dig konstant i tvivl, og når du tror, at du ved, hvor du skal starte, så får du nye idéer, der spænder ben for den forrige idé.

Design og indretning handler også om at udnytte pladsen optimalt, og her bør du ligeledes fokusere på en ting, som de fleste overser. Du skal også have fokus på overflader. Her er der rig mulighed for at udnytte pladsen, og overflader indbyder til at blive brugt og udnyttet.

Overflader på skænke og reoler

Skænke og reoler er overflader, der kan udnyttes praktisk. På en skænk, eller et større reolstystem, kan du sætte planter, lamper og andre praktiske ting. Fx små skåle eller oplader til din mobiltelefon. Hvis du skal tænke design, er der også en masse plads til pyntefigurer og andre genstande, der kan være med til at skabe den rette stemning i dit hjem.

En reol har typisk også en top. Denne overser de fleste. Men forestil dig bare, hvis du sætter en hyggelig lampe, der kan lyse stedet op, hvor reolen står, uden at du skal sætte lampen på en hylde, så den fylder dér. Det er en god og smart optimering af pladsen.

Vindueskarme

Vindueskarme er også et oplagt sted at tænke design og indretning. Her er det også oplagt at have planter, især dem der kan tåle lys, da de vil få lys hele dagen og trives godt. Du kan også have andre ting som fx en lille radio eller højtaler eller andre småting, du bruger ofte, men som du har svært ved at finde en oplagt plads til.

Gulve og andet

Dine gulve eer store flader, der naturligvis kan være flotte i sig selv. Men rent designmæssigt kan du også kigge på flotte gulvtæpper. Med et designet gulvtæppe kan du skabe helt nyt liv og anderledes spil i dit hjem, og så kan det også have den praktiske funktion, at det kan være med til at holde dine fødder varme.

På Egecarpets.dk finder du et meget stort udvalg af forskellige gulvtæppe i flotte designs. Her kan du finde et, der passer til lige netop dit hjem eller det rum, hvor du ønsker at have et gulvtæppe. Mulighederne er mange, så husk på at forestil dig, hvordan et gulvtæppe kan passe ind i dit hjem.