3 tips til renovering af dit badeværelse

Er du træt af dit gamle badeværelse, eller trænger du bare til, at der sker noget nyt? Så får du her nogle tips til, hvordan du kommer i gang med en badeværelsesrenovering på overskuelig vis.

Søg inspiration til dit nye badeværelse

Du har garanteret allerede nogle tanker om, hvordan dit nye badeværelse skal se ud. Men derfor er det alligevel svært at designe og indrette et helt nyt badeværelse uden nogen form for inspiration. Hvis du søger inspiration, så bliver du endnu klogere på, hvilke farver og materialer du er vild med.

Inspiration finder du både i badeværelsesforretninger, i boligmagasiner, på boligblogs, på sociale medier m.m. Det er en rigtig stor hjælp, når du står og designer dit eget badeværelse.

Få hjælp til design af dit badeværelse

Når du finder en forhandler af badeværelser, så er det en stor fordel at få hjælp til at designe dit badeværelse. En ansat i en badeværelsesforretning har nemlig erfaring med at designe badeværelser. Derfor har han eller hun helt sikkert en masse idéer og løsninger i ærmet, som du ikke selv tænker over.

Hvis du kommer med en masse idéer og inspirationsbilleder, så bliver det kun nemmere at hjælpe dig.

Gå på jagt efter de sidste små detaljer

Når dit badeværelse står og er helt nyt, så er det helt sikkert rigtig flot, men det er garanteret ikke ret personligt. Derfor kræver det nogle forskellige detaljer, der gør det til lige præcis dit badeværelse.

Detaljer på dit badeværelse er både et spejl, badeforhæng, bademåtte, plakater, sæbedispenser, planter m.m. Det er alt sammen noget, der giver personlighed til dit badeværelse og får det til at virke gennemført.

Du kan f.eks. vælge et spejl med lys i, da det giver rigtig meget lys til hele dit badeværelse. Du finder spejle med lys online.