Tre gode grunde til at vælge et arkitekttegnet 2-planshus

I 2-planshuset er der mange muligheder

1-planshuset har i mange år været det helt store hit på boligmarkedet. Det er det som sådan stadig, og der er ikke noget at sige til, at denne overskuelige hustype er og har været utrolig populær. I et 1-planshus undgår man udfordringer med trapper – det er let at komme omkring for både børn og gamle, og der kan hurtigt komme samling på familien. Fordi så mange menneskers umiddelbare indskydelse er at købe et 1-planshus, er der mange der per automatik fravælger et 2-planshus helt uden at tænker over hvorfor.

Et 2-planshus kan dog være den helt rigtige løsning for mange mennesker, da det indeholder en masse muligheder, som det traditionelle 1-planshus ikke gør. Én af de absolutte fordele ved et 2-planshus er det, at du på selv en lille grund kan få utrolig mange kvadratmeter.

2-planshus pris – hvad koster det egentlig?

Prisen på et 2-planshus er svær at fastslå, da prisen er afhængig af utrolig mange forskellige parametre. Antal kvadratmeter, placering, bygningsdetaljer, rumfordeling, antal badeværelser, materialevalg og lignende er alle parametre, der er af afgørende karakter for husets endelige pris. Derfor er det altid en god idé at du henvender dig til det byggefirma, du ønsker, skal bygge dit nye hus, for at forhøre dig om deres måde at prissætte på. Et 2-planshus er dog som udgangspunkt ikke dyrere end et 1-planshus i samme størrelse.

Få et tilbud på dit nye 2-planshus

Drømmer du om et nybygget og arkitekttegnet 2-planshus der faktisk er til at betale for penge, kan du med fordel indhente et 2-planshus tilbud. Det gør du ved at henvende dig til det firma, du ønsker, skal bygge dit nye hus. I den forbindelse har du mulighed for at informere dem om dine ønsker og drømme, hvorefter de kan give et uforpligtende overslag på prisen. Du kan f.eks. også tage et kig på Jely Huses hjemmeside, hvor de har mange eksempler på 2-planshuse, så du har noget at tage udgangspunkt i. Ønsker du at bruge dem som samarbejdspartnere, er de også den opgave voksen.