Sådan opnår virksomheder succes med LEAN-princippet

Lean kan være et nødvendigt princip at tage i brug, hvis man ønsker at forbedre virksomheden på flere områder. Hele omdrejningspunktet i lean filosofien er, at skabe et flow. Det handler om at evne at holde ydelsen eller produktet i bevægelse, for derigennem at imødekomme kundernes forventninger om hurtig levering, i den forventede kvalitet.

Lean kan siges at være en balanceøvelse, hvor varen skal flytte sig hurtigere, uden at medarbejderne arbejder mere. Ændringerne skal ske gennem små, løbende forbedringer. Forbedringsarbejdet er drevet af medarbejderne, hvor indsigt, viden og læring er en uvurderlig kapital. For at kunne skabe et flow af værdi til en kunde, skal virksomheden have frie ressourcer med ledig kapacitet, som er klar til at modtage og bearbejde ydelsen eller produktet.

Mulighederne med rørmodulsystemer

Rørmodulsystemer giver et hav af muligheder for opbygning af effektive arbejdspladser og flowreoler i virksomhederne. Lean og Kaizen principperne har i mange år kunne gennemføres, ved at benytte dette byggesystem til håndtering af en effektiv materialestyring. Med udgangspunkt i Kaizen princippet, hvor man laver en forandring til det bedre, er rørmodulsystemer med til at forbedre effektiviteten i produktionen. Ligegyldigt om det er i automatik-, levnedsmiddel-, maskin- eller andre brancher, hjælper rørmodulsystemer virksomheder med at indføre Lean princippet.

Rørmodulsystemet har enormt mange fordele såsom kvalitetsoptimering, omkostningsreducering og tidsbesparelser. Ved at udnytte disse, opstår en slank og velorganiseret produktion med korte reaktionstider og høj fleksibilitet. Rørmodulsystemer har derudover også den enorme fordel, at de kan tilpasses virksomheders individuelle behov. De kan samtidig konstrueres og bygges på stedet, så man slipper for besværet ved at skulle have systemet igennem hele produktionen. Rørmodulsystemer kan man for eksempel finde hos Jysk Automationsteknik i høj kvalitet.