Pak bare sammen

Manupac

Har salg, service og reparation af omsnøringsmaskiner, båndstrammere, strækfilmviklere og tilbehør til selv de små lagre og gør prisen på et effektivt pakkeri noget mere overkommelig.

En ting er at løfte på tunge kasser dagen lang. Det kan være hårdt for kroppen, og vi har heldigvis teknologi, der kan hjælpe os. Men hvad med når du skal samle papkasser til de forsendelser I skal have ud? Det kan være ensformigt og kedeligt arbejde, der også slider på kroppen, men på en mere langsom måde.

Små virksomheder og mindre lagre, tænker måske ikke det er nødvendigt med hjælp til den slat pakker, men tænker ruggen det samme?

En kasserejser kan hjælpe dig i din virksomhed med at klare papkasserne, så I ikke skal samle dem fra bunden hver gang. Faktisk samler en kasserejser en papkasse så hurtigt, at du ikke bare spare besvær, men også masser af tid. Og hvor du kan spare tid, kan du også spare penge. Og det kan være et vendepunkt for pakkeriet i din virksomhed.

Der findes masser af måder, du kan effektivisere arbejdsgangen i din virksomhed. Alt fra en vakuumløfter og kasserejser, der ordner papkasser for dig til en båndstrammer, der strammer båndet om pakkerne, så de er klar til at blive sendt ud. Hos Manupac pakketeknik kan du blive klogere på, hvordan pakketeknik kan hjælpe din virksomhed med at tage næste skridt.

Karsten er klar til at hjælpe med alle de spørgsmål i måtte have, han har været i branchen i mange år, og skulle løsningen kræve en lidt anderledes tilgang, så plejer det ikke at være en hindring.

Karsten kan fanges på 21859486 eller mail – bare tage et kik på hjemmesiden. Manupac Scandinavia her