Med en messestand designer sikres din synlighed

Der findes et hav af messer verden over, og det er stadig den dag i dag virkelig vigtigt at vise sin virksomhed godt frem på messer. Derfor kan en skræddersyet messestand være det som sætter skub i salget. En messestand designer har hele værdikæden dækket ind med gode håndværkere og kreative kvalitets designere til at få udført et rigtig godt stykke arbejde. 

Helheden skal afspejle både æstetik og funktionalitet uden der gåes på kompromis med det stilistiske og håndværksmæssige. Dygtige og erfarne designere og håndværkere in-house, skal hjælpe med alt fra den kreative proces til eksekveringen af den færdige messestand, til lige det sted i verden du måtte ønske.

Messestand online skal forbinde din forretning med den fysiske tilstedeværelse 

Jysk Displays nye online platform er et ‘add on’ produkt – og en ekstra garanti for dig som kunde for at sikre dit produkt altid vil nå markedet i tide, uanset omstændighederne. Tænk online platformen som et ekstra ‘værktøj’ for at kunne nå ud til et bredere publikum, ikke bare nu, men også i fremtiden, når verden stille og roligt åbner sig op igen. En online messestand hjælper dine kunder til at forstå dit brand og dit DNA på bedst mulige måde.