Det har aldrig været lettere at få ryddet sne professionelt i København

Ejer du en grund, ved du sikkert, at du er forpligtet til at fjerne sne og is på fortovet foran din bolig, mens det i en lejebolig er udlejer, som har vedligeholdelsespligten. Er du boligejer på en privat vej, er det også dit ansvar at rydde vejen foran din bolig, medmindre I har en grundejerforening, som står for det. Faktisk skal området foran dit hus været ryddet allerede fra klokken syv om morgenen. De færreste nyder at stå tidligt om morgenen i minusgrader og skovle sne. Måske forbinder du professionel snerydning med den kommunale snerydning, men det er faktisk ganske enkelt at få professionel rydning af sne til din egen grund eller til din boligforening i København. Klik her og læs mere om snerydning i København. I denne artikel kan du læse om, hvorfor det er så let at få ryddet sne professionelt i København. 

Derfor er det let at få hjælp

Snevagten A/S er et landsdækkende snerydningsfirma med base i København, som leverer snerydning til hele landet. Firmaet er eksperter i hvad, der er nødvendigt at tage hensyn til under snerydningen i hovedstaden og har erfaring med at rydde alt fra små baggårde for sne til villagrunde og store industriarealer. Fordi de har base i København, har de et særligt godt overblik over og indsigt i snerydning i hovedstaden, så de er det oplagte firma at vælge, hvis du har brug for et tilbud på snerydning i København. Samtidigt er de hurtige, kvalitetsbevidste og grundige, blandt andet fordi de har en forståelse for, at der i en storby med mange mennesker er behov for at fjerne sneen hurtigt. Du kan derfor regne med, at Snevagten A/S fjerner sneen for dig i de tidlige morgentimer, så du slipper for at gøre det.

Sådan gør du

Udfyld kontaktformularen på Snevagtens hjemmeside. Så bliver du ringet op og modtager et skræddersyet salgstilbud, som passer netop til dine behov. Det kan være en god idé med et fysisk møde, hvor din grund bliver inspiceret, så snerydningsfirmaet kender dine behov og bedst muligt kan leve op til dine forventninger, når sneen falder. På Snevagtens hjemmeside kan du også prøve deres hurtige prisberegner, hvis du vil have et cirka estimat over prisen. Her udfylder du blot, om det drejer sig om et fortov eller en plads samt samlede antal kvadratmeter. Derefter vil du blive ringet op af en medarbejder inden for 24 timer.